Видалення облікового запису
Видали свій обліковий запис Pledge Care.
Коли ти вирішуєш піти, Pledge Care має зробити відхід таким же спокійним, як і початок. Зрозумілий процес у застосунку назавжди видаляє твій обліковий запис і пов'язані з ним дані.
Видалення зсередини застосунку
- Відкрий застосунок Pledge Care.
- Перейди до Профілю.
- Відкрий Про застосунок.
- Вибери Видалити обліковий запис.
- Перегляньте підтверджувальне повідомлення та підтвердь видалення.
Що відбувається далі
Видалення облікового запису назавжди видаляє твій обліковий запис і пов'язані персональні дані з Pledge Care відповідно до операційних і правових вимог щодо зберігання, описаних у Політиці конфіденційності.
Якщо немає доступу до застосунку
Якщо ти не можеш скористатися процесом у застосунку, втрачений пристрій, вихід з облікового запису або будь-що інше, напиши на [email protected] і справжня людина допоможе тобі завершити процес.
