Kontoborttagning
Radera ditt Pledge Care-konto.
När du bestämmer att det är dags att gå vidare bör Pledge Care göra det lika lugnt att lämna som att börja. Ett tydligt flöde i appen tar permanent bort ditt konto och de uppgifter som är kopplade till det.
Radera inifrån appen
- Öppna Pledge Care-appen.
- Gå till Profil.
- Öppna Om.
- Välj Radera konto.
- Granska bekräftelsemeddelandet och bekräfta borttagningen.
Vad som händer härnäst
Att radera ditt konto tar permanent bort ditt konto och relaterade personuppgifter från Pledge Care, med förbehåll för operativa och lagliga lagrningskrav som beskrivs i Integritetspolicyn.
Om du inte kan komma åt appen
Om du inte kan nå flödet i appen, en förlorad enhet, ett utloggat konto eller något annat, skriv till [email protected] och en riktig person hjälper dig att slutföra processen.
