Ștergere cont
Șterge-ți contul Pledge Care.
Când decizi că este momentul să pleci, Pledge Care ar trebui să facă plecarea la fel de calmă ca aderarea. Un flux simplu din aplicație îți elimină permanent contul și datele asociate acestuia.
Ștergere din aplicație
- Deschide aplicația Pledge Care.
- Mergi la Profil.
- Deschide Despre.
- Selectează Ștergere cont.
- Revizuiește mesajul de confirmare și confirmă ștergerea.
Ce se întâmplă în continuare
Ștergerea contului tău elimină permanent contul tău și datele personale asociate din Pledge Care, cu respectarea cerințelor de retenție operaționale și legale descrise în Politica de confidențialitate.
Dacă nu poți accesa aplicația
Dacă nu poți accesa fluxul din aplicație, un dispozitiv pierdut, un cont deconectat sau orice altceva, scrie la [email protected] și o persoană reală te va ajuta să finalizezi procesul.
