Tilin poistaminen
Poista Pledge Care -tilisi.
Kun päätät, että on aika lähteä, Pledge Caren tulisi tehdä lähtemisestä yhtä rauhallinen kuin liittymisestä. Selkeä sovelluksen sisäinen virtaus poistaa tilisi ja siihen liittyvät tiedot pysyvästi.
Poistaminen sovelluksen sisältä
- Avaa Pledge Care -sovellus.
- Siirry profiiliin.
- Avaa Tietoja.
- Valitse Poista tili.
- Tarkista vahvistusviesti ja vahvista poistaminen.
Mitä tapahtuu seuraavaksi
Tilisi poistaminen poistaa pysyvästi tilisi ja niihin liittyvät henkilötiedot Pledge Caresta, soveltuvin osin toiminnallisiin ja lakisääteisiin säilytysvaatimuksiin, jotka on kuvattu Tietosuojakäytännössä.
Jos et pääse sovellukseen
Jos et pääse sovelluksen sisäiseen virtaukseen, kadonnut laite, uloskirjautunut tili tai jokin muu, kirjoita [email protected] ja oikea henkilö auttaa sinua viimeistelemään prosessin.
