Διαγραφή λογαριασμού
Διέγραψε τον λογαριασμό σου στο Pledge Care.
Όταν αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να φύγεις, το Pledge Care πρέπει να κάνει την αποχώρηση τόσο ήρεμη όσο και η ένταξη. Μια σαφής ροή εντός εφαρμογής αφαιρεί μόνιμα τον λογαριασμό σου και τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτόν.
Διαγραφή μέσα από την εφαρμογή
- Άνοιξε την εφαρμογή Pledge Care.
- Πήγαινε στο Προφίλ.
- Άνοιξε Σχετικά.
- Επίλεξε Διαγραφή λογαριασμού.
- Ανασκόπησε το μήνυμα επιβεβαίωσης και επιβεβαίωσε τη διαγραφή.
Τι συμβαίνει στη συνέχεια
Η διαγραφή του λογαριασμού σου αφαιρεί μόνιμα τον λογαριασμό σου και τα σχετικά προσωπικά δεδομένα από το Pledge Care, με την επιφύλαξη των λειτουργικών και νομικών απαιτήσεων διατήρησης που περιγράφονται στην Πολιτική απορρήτου.
Αν δεν μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στην εφαρμογή
Αν δεν μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στη ροή εντός εφαρμογής, χαμένη συσκευή, αποσυνδεδεμένος λογαριασμός ή οτιδήποτε άλλο, γράψε στο [email protected] και ένα πραγματικό άτομο θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τη διαδικασία.
